Onze missie?

KiemKracht is een maatwerkbedrijf. Samen met 530 collega’s werken we aan natuurprojecten of in onze kringwinkels, de wasserij, het naaiatelier, KaffeeSocial, inboedelservice, … op verschillende locaties. Dat deden we vroeger onder de naam Pro Natura en Spoor2, nu heet ons bedrijf KiemKracht.

In een missie vertellen we wat we als bedrijf belangrijk vinden. Waar gaat het over? Bij KiemKracht werken we aan mens, natuur en toekomst. Wij geven mensen die op de gewone arbeidsmarkt (nog) geen plaats vonden, kansen op nieuw werkgeluk. “Wij leggen stapstenen naar groei. Wij tonen de kracht van mens en natuur in hoeken en kanten waar niemand het verwacht. Waar een wilg is, is een weg.”

In een tijd en maatschappij waar de lat en de omzetcijfers steeds hoger komen te liggen. Laat KiemKracht die lat voor wat ze is. KiemKracht kijkt naar mensen en unieke projecten. We kiezen projecten met het hart. We begeleiden medewerkers vanuit het hart en met begrip. Kortom onze idealen… die liggen hoger dan eender welke lat.

KiemKracht is jouw natuurlijke partner. KiemKracht verkleint haar ecologische impact en is klimaatneutraal.

KiemKracht promoot biodiversiteit en klimaatneutraalheid bij klanten. KiemKracht trekt iedereen over de streep om de stap te zetten. Hoera voor meer biodiversiteit en klimaatneutraalheid! Minder Co2... wat een opluchting!

KiemKracht is een groeistimulator voor medewerkers.

Als jij groeit, groeien wij ook!