‘Verhuur vergaderzalen’

Nood aan een uitgeruste vergaderzaal?

In onze vestigingenkan je vergaderruimtes huren. Volledig ingericht en klaar voor gebruik. Van wifi tot koffie en thee of een broodjes(buffet) als lunch… Een grote zaal voor 150 personen, of een kleinere zaal? Een halve dag? Of een hele? Neem contact met ons op voor een offerte op maat via [email protected]

KiemKracht vergadering in Hamme
Hamme, Zwaarveld 57
Vergadering in Eeklo
Eeklo, Galgenstraat 60

Hamme

KiemKracht
Polyvalente ruimte

Deze ruimte is geschikt voor bedrijfsfeestjes, opleidingen, lezingen, uitgerust met een beamer en geluidinstalatie.

KiemKracht
Groene zaal

Deze ruimte is geschikt voor kleine meeting, online vergaderingen, ... uitgerust met scherm en extra computer.

KiemKracht
Grote zaal

Deze ruimte is geschikt voor vergaderingen, opleidingen, uitgerust met een scherm waar je uw HDMI kabel mag vergeten.

KiemKracht
Blauwe zaal

Deze ruimte is geschikt voor kleine meeting, casual gesprekken en online vergaderingen, uitgerust met scherm.

Eeklo
KiemKracht
Grote zaal

Deze ruimte is geschikt voor meeting, casual gesprekken en online vergaderingen, uitgerust met scherm en Camera. Je kan deze vergaderzaal reserveren via het deelplatform samenwerk.

Catering mogelijkheden.

Maar we bieden niet alleen de perfecte ruimte voor jouw bijeenkomst. We begrijpen dat catering een belangrijk aspect is van elke bijeenkomst. Of het nu gaat om koffie en gebak in de ochtend, een lichte lunch of een volledig buffet, we hebben verschillende cateringopties om aan jouw behoeften te voldoen.

Wifi, TV, Beamer is inbegrepen.

Onze apparatuur is eenvoudig in gebruik en we helpen je graag om deze goed te configureren voordat je begint. Of je nu een beamer nodig hebt voor een PowerPoint-presentatie, een tv-scherm om video's af te spelen, of gewoon een goede wifi-verbinding om documenten te delen, wij hebben alles wat je nodig hebt om je vergadering of presentatie tot een succes te maken.

Parkeerplaatsen in Hamme.

Onze locaties zijn ontworpen om aan de behoeften van al onze gasten te voldoen, of je nu met een traditionele auto of een elektrische auto komt. We zijn er trots op dat we duurzame en milieuvriendelijke oplossingen kunnen bieden, waaronder de mogelijkheid om je elektrische auto op te laden terwijl je bij ons bent.

Persoonlijke opvolging.

Jouw contactpersoon zal nauw met je samenwerken om te begrijpen wat je precieze wensen en behoeften zijn voor je bijeenkomst. Of je nu op zoek bent naar een specifieke opstelling van de ruimte, bepaalde technische apparatuur of speciale cateringwensen hebt, deze collega zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Ben je overtuigd?
Klaar voor een eerste contact of snel een offerte nodig?

Neem contact met ons op via: