Persoon in de natuur

Duurzaamheid voor bedrijven

Wil je bedrijf inzetten op duurzaamheid en geloof je in sociale economie als partner voor de realisatie van natuurlijke, biodiverse en onderhoudsvriendelijke bedrijventerreinen? Genieten zonder zorgen, énkel genieten van een gezonde en productieve werkomgeving? Dan is KiemKracht jouw ideale partner! Wij begeleiden je ook bij het indienen van gerelateerde subsidiedossiers.

#Woossh

KiemKracht tovert

Een bedrijfsterrein sowieso grijs en grauw? Niet per se! Een aantrekkelijk groene omgeving rond je bedrijf? Daar kan echt iedereen van meegenieten. De lokale fauna en flora, de medewerkers, klanten, … KiemKracht tovert bedrijventerreinen en (park)tuinen om tot groene, biodiverse, duurzame oases. Wij nemen de hele realisatie op ons!

Een koffie gaan drinken?
KiemKracht
Soortenbescherming

Het is belangrijk om waardevolle dieren en planten zoveel mogelijk kansen te geven. Het Vliegend Hert steelt de show in het begin van de film ‘Onze natuur’. Toch heeft deze beschermde kever het niet makkelijk om voet aan de grond te zetten.

Laat je betoveren
KiemKracht
KiemKracht is een maatwerkbedrijf.

Wij leggen stapstenen naar groei. Wij tonen de kracht van mens en natuur in hoeken en kanten waar niemand het verwacht. Waar een wilg is, is een weg.

Onze waarden

1.

KiemKracht is jouw partner. Wij hebben helpen je van ontwerp, tot uitvoering, tot onderhoud, tot subsidieaanvraag!

2.

Investeren in een biodivers bedrijventerrein is goed voor mens, natuur en toekomst.

3.

Onze ecoloog en landschapsarchitect staan voor je klaar!4.

Je geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op nieuw (werk)geluk


wrapkit
*Vroem Vroem*

D'Ieteren bedrijventerreinen

D'Ieteren (Drogenbos) deed bijvoorbeeld een beroep op KiemKracht om de lokale biodiversiteit op haar drie bedrijventerreinen te verhogen. Wij maakten een ontwerp voor een uniek, natuurlijke, streekeigen en onderhoudsvriendelijke bedrijfsomgeving. Na het ontwerp, namen we ook de hele aanleg en het onderhoud voor onze rekening. Tot slot namen we de collega's mee op sleeptouw voor een teamdag in het teken van de biodersiteit bij D'Ieteren.

Ben je overtuigd?
Klaar voor een eerste contact of snel een offerte nodig?