‘opnieuw geluk’

Kringwinkel.

Kringwinkel werkt hard aan een duurzame wereld. Door gebruikte spullen een tweede leven te geven, dragen we zorg voor het milieu én creëren we sociale tewerkstelling. Spullen opruimen en daarna weggeven? Even heerlijk snuisteren in één van onze vier Kringwinkels? We verwelkomen je graag in onze winkels in Hamme, Bornem, Puurs en Zele.

Persoon in de natuur

Openingsuren.

Bij ons ben je van harte welkom van maandag tot zaterdag tussen 09:30 en 17:30 uur (met uitzondering van feestdagen). En we hebben een leuk weetje: sommige bezoekers maken zelfs een speciale brugdag om bij ons te komen te winkelen! Oh, en als je spullen wilt afgeven bij ons geefpunt, zorg er dan voor dat je dit vóór 17:15 uur doet.

Veel­gevraagde diensten

Incid­idunt non proi­dent

Gratis ophaling

Laat los en maak blij! Wij halen herbruikbare spullen, textiel, elektro gratis op bij je thuis*.

Grote vergaderzaal

Vergaderzaal huren

In onze vestigingen kan je vergaderruimtes huren. Volledig ingericht en klaar voor gebruik. Van wifi tot koffie en thee of een broodjes(buffet) als lunch… Een grote zaal voor 30 personen, of een kleinere zaal? Een halve dag? Of een hele?

Incid­idunt dolore elit

Woning leegmaken

We laten alles netjes achter zodat je de woning daarna kunt verhuren of verkopen.

Incid­idunt dolore elit

Landschapszorg

Elke dag helpen we particulieren, bedrijven en overheden om te vergroenen. Je kent ons misschien van de aanleg van levensbossen, het onderhoud van groene begraafplaatsen. Of een avontuurlijk stuk speelgroen. Onze natuurploegen planten en beheren bossen en zorgen voor bermen langs de weg. Of wie weet zie je ons wel in een volkstuintje om de hoek of in de tuin van de buren.